Nejnovější recenze ze sekce Ostatní zbraně pro bojové sporty
- vzhled(dle mě krásna Ninja zbraň)
- zpracovaní
lehký, odolný, skvěle navržené pouzdro, dobrý uchop
- Dobré zpracování
SUPER KVALITA
super
super kvalita a výkon
Super dokonalé
- Splnilo očekávání
- Kvalitní, trošku pružné dřevo
- Ideální délka
- Těžká. pro někoho možná nevýhoda, pro mě výzva
- Byl zabalen ve vícevrstvém černém igelitu který byl zajištěn na svém místě lepící páskou vedoucí po obvodu tyče. Špatně se produkt rozbaloval (trvalo mi to asi 20 minut)
Replika gotické vrhací sekery. Pooužitelná
- Elegantní hůlka .
Krásné zpracování a kvalitmí skrytá čepek .
Super
Jedná se o plně funkční napodobeninu někdejších evropských loveckých kopí, nazývaných "kančí pero" (německy Saufeder). Hlavice i ratiště jsou opravdu masivní, tedy nic, co by se dalo snadno zničit. Hrot je z výroby ostrý. Tulej je symetrický, takže ratiště plně uzavírá (není na něm nasazený jako motyka). Škoda jen, že toto kopí není dodáváno s ochranným pouzdrem pro hrot. A také by mu pro pohyb v terénu neškodila nějaká kovová patka.
- Pevný a kvalitní
Richard Havlín Kunai Bujinkan Budo Taijutsu
Přidáno: 7. listopadu 2023
(naposledy upraveno 7. listopadu 2023)
Zakoupeno v Outfit4Events
- Materiál
- Zpracování
- Ergonomie
Jsem zklamaný. Na fotkách při koupi nebyly žádné známky toho, že by byl výrobek až tak odbytý. Čepel není rovná ale od poloviny se ohýbá. U přechodu od rukojeťi na ostří je ostří vyhnuté do strany, takže když to člověk drží v ruce neví jestli drží nůž nebo srp. Úchop byl přijatelný, ale stejně po několika technikách mi zůstávaly nitky v rukou. Snad jediné čemu jde věřit je materiál. Opravdu jeden z mých nejhorších nákupů
To co chtel. Titan. Kompaktni.
Sekera vypadá kvalitní a trvanlivá i při drsnějším zacházení v rukou začátečníka :-) Ocel je asi velmi kvalitní a houževnatá. Lze jen doporučit, i když bych byl MNOHEM raději, kdyby ji nevyráběli v číně, ale třeba v Jihoafrické r., jako třeba mačety kukri např. No... nic není dokonalé :-)
je to preventivni obrany prostredek-chodim na ryby a doufam ze to nabudu muset pouzit ,jsem v duchode a tak clovek se muze necim branit.
jestly mate nejake rady jak nebo cim se branit,rad bych to uvital
s pozdravem dokoupil
Výměnné čepele do perfektního pracovního nože