Nejnovější recenze ze sekce Ostatní zbraně pro bojové sporty
Velmi kvalitní provedení a i po dlouhé pauze, kdy jsem s nimi necvičil, jsem si to docela užíval. Rozhodně bych je doporučil i dalším zájemcům.
Velmi kvalitní materiál a precizní provedení jako u předchozích dvou typů těchto hvězdic v nižších váhových kategoriích. Ovšem jejich velká váha dává při vrhání velký pocit jistoty. Každopádně bych tento produkt zájemcům doporučil. Jedinou připomínku mám k tomu, že jsem dostal pouze dva kusy v této váze místo tří. Jsou dodávány samostatně v krabičkách, ovšem v jedné, označené sice jako Heavy, byla hvězdice Medium.
Opět tentýž velmi kvalitní materiál, jako u předchozího produktu. Ovšem díky větší váze je už možné jeho razantnější použití a což dává také větší jistotu přesnějšího zásahu.
Cold Steel Strike light hvězdice
Přidáno: 5. června 2020
(naposledy upraveno 5. června 2020)
Zakoupeno v www.chladnezbrane.eu
Produkt je zhotoven z velmi kvalitního materiálu. Vzhledem k nižší váze je však vhodnější pro kratší vzdálenosti. Určitě bych ale produkt doporučil.
- vícestrané použití
- Spokojenost.
Spokojenost.
Super na cvičení... objednám pro sebe i děti ještě další
Impozantní zpodobnění historie
Funguje, jak má.
Funguje, jak má.
a
- Ne úplně dobrá kvalita. Závit je na hraně naražený. A do dvou třetin vydřený.
Ne úplně dobrá kvalita. Závit je na hraně naražený. A do dvou třetin vydřený. Rád bych zaslal fotku, ale recenze to nenabízí. Jelikož to byl dárek tak mě to mrzí dvakrát víc.
- Ta litá skoro sama
+cena